Powered by Blogger.

Giveaway: My First Giveaway and Pyka B'day Giveaway

by - Monday, December 25, 2017

Assalamualaikum Minna!


Yeay! 12 Dec 2017! Dulu, ada satu gambar yang muncul dekat sidebar pyka. Gambar untuk si pemenang giveaway. Tapi, pyka delete sebab rasa macam tak surprise je bila bagitahu apa hadiah misteri kan? So, harini 12/12/17 akan berlansungnya My First Giveaway and Pyka B'day Giveaway sehingga 14/1/17. Lama tau tempoh untuk giveaway ni. Giveaway sebenarnya sempena birthday pyka yang ke-20 pada awal tahun hadapan dan ini juga kali pertama pyka buat giveaway. huhu. Harap dapat sambutan!

Rules and Regulation are COMPULSORY. If you did not follow the terms apply, you'll be

disqualified immediately. Jika Penyertaan tidak ramai, hadiah akan dikurangkan
Syarat Penyertaan:

  1. Mesti Follow+ blog pyka !
  2. Post satu entry menarik tentang blog pyka berserta banner dan link giveaway
  3. Pastikan didalam entry tersebut mempunyai komen untuk penambahbaikan blog ini 
  4. Klik SINI sehingga habis loading 
  5. Isi Mister Linky form ini, InShaaAllah pyka akan berkunjung ke blog korang dari masa ke masa
HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!

Sebuah komik yang bertajuk 'HADIAH' daripada Alumni KUIS iaitu Saudari Ameera Mirinin berserta hadiah misteri daripada beliau.
2 buah Muslim Planner 2018 yang sangat cantik dan menarik

You May Also Like

5 comments

  1. Done support your giveaway... =)

    ReplyDelete
  2. Done. GV join ya kak Capikah. :)
    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/12/giveaway-my-first-giveaway-and-pyka.html

    ReplyDelete
  3. Hai Pyka! Ayu join! ;)

    http://iyou90.blogspot.my/2018/01/pyka-first-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Saya hanya menulis. Jika ada terkasar bahasa. Maafkan saya. Jika terjatuh cinta dengan penulisan saya, Sila Komen